Altijd lage prijzen en goede kwaliteit!

Winkelmand 0

Eric Kuster stijl velours tapijt

Wat is een Eric Kuster stijl velours tapijt?

Velours is het Franse woord voor fluweel, een velours tapijt heeft daarom ook de uiterlijke kenmerken van een fluwelen tapijt. Echter is de stof velours net wat anders dan de traditionele fluwelen stof die wij kennen, dit komt door de manier van snijden. Door deze wijze van snijden is de velours stof heerlijk zacht en heeft het een uniek uiterlijk.

De velours stof is wat zwaarder dan fluweel en net wat minder glanzend. Hierdoor leent het zich perfect voor meubels en andere spullen met betrekking tot inrichtingen. Een Eric Kuster stijl velours tapijt heeft een prachtige luxe uitstraling en geeft je inrichting een boost.

Eric Kuster stijl velours tapijt

Voor wie is een Eric Kuster stijl velours tapijt geschikt?

Het tapijt is uitermate geschikt voor iedereen die het luxe gevoel van het hotel naar huis wil halen. Het luxe uiterlijk en de heerlijk zachte stof doet je denken aan een hotelkamer, waar alles perfect is. Het past bij een rustige inrichting, waar het tapijt echt opvalt. Daarnaast is het ook geschikt voor inrichtingen met pit, daar maakt het tapijt het plaatje compleet.

Door de tapijten de combineren met grote objecten en strakke designmeubelen maak je het hotel gevoel helemaal compleet. De luxe van een hotelkamer ervaren in je eigen huis, dat is iets waar je vrolijk van wordt.

Wie is Eric Kuster stijl velours tapijt kopen

Eric Kuster is een Nederlandse interieurdesigner. Hij heeft een jarenlange reputatie en richt de huizen van vele bekende Nederlanders al tijden in. Zijn stijl is uniek, staat voor luxe en valt op. Het begon allemaal in een hotelkamer waar hij zich afvroeg hoe hij dit gevoel naar huis kon halen. In een hotel ervaar je gemak, luxe en ben je in de meeste gevallen vrolijk.

Eric Kuster is toen begonnen met het ontwerpen van meubels met een luxe uitstraling waardoor je dit gevoel daadwerkelijk naar huis kon halen. Dit gaat zo ver dat hij zelfs de handdoeken oprolt in plaats van opvouwt, dit straalt volgens hem meer luxe uit. De meubels, en zo ook het tapijt, moeten dus een bepaalde uitstraling hebben. De prachtige velours stof maakt het plaatje compleet.

Een Eric Kuster stijl velours tapijt heeft positieve eigenschappen

Naast het feit dat een tapijt het interieur compleet maakt, heeft het meer voordelen. Een tapijt werkt geluiddempend in een woonkamer, op de trap of andere ruimte waarin deze wordt geplaatst. Ideaal als er in de woonkamer tv wordt gekeken maar jij vaak in de keuken andere dingen aan het doen bent, het geluid wordt gereduceerd.

Ook houdt het stof vast dat neerkomt op het tapijt en werkt deze warmte isolerend. In strenge wintermaanden kan dit 8% tot 10% energie besparen.

Meer dan genoeg redenen om een Eric Kuster stijl velours tapijt aan te kopen. Bij ons vind je een ruim assortiment om een luxe tapijt te vinden dat past bij jouw smaak, maak je huis snel compleet!

Add Your Comment