Altijd lage prijzen en goede kwaliteit!

Winkelmand 0

Eric Kuster stijl tapijten

Wat wordt bedoeld met Eric Kuster stijl tapijten?
Eric Kuster is een geweldige ontwerper, met een voorkeur voor luxe en weldaad. Dat maakt dat hij een heel herkenbare stijl gebruikt die zich bij zijn tapijten, net als bij zijn andere ontwerpen vertaalt in lekker dikke, en heerlijk zachte tapijten. Pure4home.nl is heeft veel bewondering voor wat Eric Kuster gecreëerd heeft, en dat ziet u terug in onze keuzes als het om Eric Kuster stijl tapijten gaat. Tapijten waar u op wil slapen, zo luxueus, maar wél betaalbaar.

In welke stoffen worden de Eric Kuster stijl tapijten geleverd?
Wij houden van fluweel, velvet en zijdeglans, dat is wat u bij Pure4Home dan ook vooral aan zult treffen. De Eric kuster stijl tapijten zijn er in zowel hoogpolige als laagpolige uitvoering, maar ook in velours. Qua stijl zijn onze Eric Kuster stijl tapijten in te passen in verschillende interieurstijlen, of het nu chique en strak is, modern of landelijk.

Welke maat tapijt is het beste?
Er worden over het algemeen standaardmaten gehanteerd als het om Eric Kuster stijl tapijten gaat, maar u kunt bij ons ook kiezen voor op maat gemaakt tapijt. Wanneer u een tapijt zoekt voor onder uw eethoek dan is de standaard maatvoering 250 cm. bij 350 cm, dat is wat langwerpiger dan een tapijt voor onder uw zithoek: daarvoor is de meest gangbare maat 170 cm. bij 240 cm. Uitgaande van een zithoek die bestaat uit een tweezits- en een driezitsbank. U heeft hier ook de keuze uit een grotere uitvoering van 200 cm bij 300 cm.

CLOUDY TAUPE

Wat te doen bij vlekken?
U hoeft niet heel bang te worden van een vlek, mocht er iets op uw Eric Kuster stijl tapijt vallen dept u het dan gelijk op met een vochtige doek. Mocht de vlek groter zijn , gebruik dan een vloeibare zeepoplossing waar geen toevoegingen inzitten, dan blijft uw tapijt het langst mooi.

TWI-100 ivoor

Waarom zou ik bij Pure4home.nl bestellen?
Onze missie is het om u gelukkig en blij te maken met een mooi en betaalbaar tapijt. Daarop baseren we onze kernwaarden betrouwbaar, klantgericht, en eerlijk en persoonlijk advies. In onze winkel vindt u een ruim assortiment van oa. Eric Kuster stijl tapijten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als u bij ons bestelt dan kunt u ervan verzekerd zijn dat we zorgen voor een snelle levering, en uw tapijt heeft standaard drie maanden fabrieksgarantie. En, niet onbelangrijk: wij betalen de verzending, die is voor u als klant van Pure4home dus gewoon100% gratis. Dat noemen wij klantgericht.

TWI-100 zilver

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Eric Kuster Stijl tapijten? Lees onze andere artikelen.
Hoogpolige vloerkleden
Laagpolige vloerkleden
Pluche vloerkleden

Add Your Comment