Altijd lage prijzen en goede kwaliteit!

Winkelmand 0

Eric Kuster style karpetten

Wat zijn Eric Kuster style karpetten?

Ondertussen is de naam Eric Kuster bij een beetje design liefhebber wel een begrip. Hij is als ontwerper helemaal hot, met zijn ontwerpen die volop luxe en weldaad uitstralen. Het is precies wat een mens nodig heeft in deze bizarre tijden: tapijten en karpetten in lekker dikke, en heerlijk zachte materialen. Daardoor zijn Eric Kuster style karpetten heel herkenbaar, en wij zijn er helemaal verliefd op bij Pure 4 Home. Bij ons vindt u dan een enorm uitgebreide keuze aan Eric Kuster style karpetten, allemaal luxueus en weldadig, én allemaal heel erg betaalbaar zodat het voor iedere portemonnee binnen handbereik ligt.

Zijn de Eric Kuster style karpetten ook verkrijgbaar in verschillende materialen?

Natuurlijk voldoen de Eric Kuster style karpetten aan alle “regels’ van luxe, comfort en weldadigheid, en daar hoort materiaalkeuze zeker ook bij. Door de keuze van het juiste materiaal zorgt u er bovendien voor dat de Eric Kuster style karpetten ook bij elk interieur in te passen zijn, ook in het uwe. U kunt daarbij denken aan fluweel, velvet en zijdeglans, en dat zult u bij Pure 4 Home dan ook zeker aantreffen. Of uw interieurstijl nu modern of landelijk is, of juist chique of strak, hete maakt niks uit.

Welke afmetingen Eric Kuster style karpetten zijn er mogelijk?

Voor karpetten is de maatvoering iets anders dan bij tapijten. Voor tapijten worden over het algemeen standaardmaten gehanteerd, afhankelijk van waar u het tapijt wil plaatsen. Een tapijt kan over de hele kamer gelegd worden en wordt dan ook vast gelegd, een karpet ligt waar u het op dat moment wil hebben en kan makkelijk verplaatst worden. Een karpet is (daardoor dus) doorgaans kleiner van afmeting dan een tapijt. Een tapijt leg je onder de bank of de eethoek bijvoorbeeld, maar een karpet kan overal liggen, zoals voor de open haard, of zelfs óp het tapijt. Ook voor de Eric Kuster style karpetten leveren wij verschillende maten. U kunt op 1 van de links klikken en per categorie kijken welke maten wij beschikbaar hebben.

Wat is het verschil tussen tapijten, karpetten en vloerkleden?

We zeiden het al een beetje, een tapijt is vloerbedekking en wordt ook wel kamerbreed gelegd, met tapijt wordt ook vaak gewoon het materiaal bedoeld waarvan het gemaakt is.

Het verschil tussen een karpet en een vloerkleed is er niet: met die term wordt hetzelfde bedoeld. Karpetten worden gebruikt om een gedeelte van de vloer te bedekken, en zijn vaak ter decoratie. Wist u dat de eerste vloerkleden uit Azië kwamen? Ze werden door reizigers mee naar huis genomen van hun reizen.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Eric Kuster style karpetten, dan bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze producten klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Add Your Comment